Trettondagen

Jaha, hihi, trettondagen idag ja, hade jag ingen kontroll på direkt!! Idag har det iallafall rensats ut julen – känns alltid så fräscht!!!Nu är det vanliga myslampor och lite andra fina ljus och framför allt jätte fina blombuketter överallt från våra jobb…Såå mysigt!!

Igår hade vi ju lite kompisbesök. Lowa fick jätte fina presenter, bland annat den roliga Pekboken för lite fiiinare barn och flera olika fina delar från Lundmyr!! Tack från Lowa!!!

Idag kom Morfar o M förbi för att häsa på Lowa – fina presenter i klädform i lite större storlekar, perfekta!! Sen for vi till mamma, eller ja mormor nu förtiden då och J på Trettondagsmiddag….Inte för att man själv fick så mycket uppmärksamhet 🙂 Men Lowa var mer än nöjd!!!

Nu äntligen hemma och skall ha lite familjemys…..imorron blir bara en lugn och skön hemmadag..Vi är alla lite trötta, även om hon sover oförskämt bra på nätterna och är en väldigt lugn o mysig bebis så är man ändå lite trött, det går inte att undgå!! Familjemys en hel dag är precis vad vi behöver…Skall få färdigt del 2 i förlossningsberättelsen oxå…Kommer imorron!!

(Fråga inte om min min på detta kortet *skrattar*)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s