Hemmadag

Efter en förkylen natt och älsklingens hemmagjorda nässkölj till Lowa har vi haft en bra dag..BVC va på hembesök (trodde inte de gjorde hembesök längre). Gick jätte bra och lillan har gått upp ytterligare 150 g på en vecka..Snart uppe i födelsevikten..och så fick vi oxå bekräftat att hon var väldigt stark i nacken – hon vrider och vänder både på huvudet och på sig själv…Stark unge – brås på sin pappa!!! Är också anmäld?? till sån mammagrupp med andra mammor i min ålder på denna sidan Lidingö – första träffen 31 januari – blir spännande att träffa lite nytt folk!!! Kanske är någon mer som är lika träningsfreakig som jag så man kan få lite PW sällskap??

Idag var första dagen med smink på länge – tänk så mycket lite hårfix och lite mascara kan göra…:) Magen blir mindre och minre oxå, mitt emellan gravid o icke gravidkläder just nu…snart är det dags att öppna de 4 kartongerna med ”vanliga” kläder – kommer inte behövas shoppas på ett tag..*skrattar* Imorron blir det iväg en liten tur..skall kika om jag kan hitta nånslags skötväska variant och så skall vi köpa ett gym oxå!! Det skall ju börjas i tid!!!

Älsklingen är iväg och tränar och sen blir det soffmys. Jag passar på och njuter i fulla drag nu när han är hemma…Tur man har sällskap sen när han skall börja jobba igen..

This is the Lowa sleeping style

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s