Så här har vi löst det

Eftersom jag inte ammar så ger vi ersättning…Vi är båda, eller ja, alla 3 väldigt nöjda med det..Vi vet att hon får i sig det hon behöver, o hon kan äta varje gång till hon inte vill äta mer…Vilket ger både nöjd Lowa och nöjd mamma och pappa..

Det var lite klur första dagen hur vi skulle göra..Men vi har löst det så att vi kokar vattnet och ställer sedan i en tillbringare i kylen, och sedan tar vi det vattnet och blandar med rätt mängd ekologiskt pulver, värmer ca 30 sek i mikron och vips så är maten klar!! Perfekt!! När man sedan skall ut på stan finns även HIPP färdigblandat som man kan ge utan att värma – ännu mer perfekt de dagarna man kanske inte kan värma maten när man är ute och far…Annars har vi en termos som man kan ha med kokat vatten i och blanda som man gör hemma….BVC tanten tyckte det var en perfekt löst av oss!!

Så har vi löst det, det verkar finnas miljoner sätt har vi läst och hört – men detta sätt fungerar för oss och vår lilla älskling alldeles perfekt!! Jag har själv letat efter såna här tips – hur gör ni som inte ammar?? Här var iallafall vårt ”tips”!!

HIPP ekologisk modersmjölkersättning kan du köpa på ICA,Willys och lite överallt…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s