Vår fredag..

Igår va en sån där perfekt dag….Bra natt (som man nuförtiden värderar annorlunda än innan – bra natt = 2-3 vakningar – delat på 2 personer = bra upplägg!!Hon är bra vår lilla unge!!!

Vi måste nog träna lite på hur vi skall göra med de här ”dubbla dagens bilderna”

Sen blev det lite ihoppackande för dagen och sedan började äventyret med buss och tunnelbana ner till öfre för att träffa Jessica för trevlig lunch stund…De har ett superbra ”barnvagnsvänligt” cafe mitt emot Texas Longhorn vid östermalmstorg…har varit där 2 gånger på 2 veckor…:) Fräscht, trevligt, man blir serverad vid bordet och finns massa bra mat alternativ…Detta åt vi till lunch..

Sen iväg till mormor och J-E som såg ut som två pepparkakor efter 3 veckor i Thailandet!!! *avis*…Ner med lite mellanmål i magen och sedan för första gången lämna Lowa….men hos mor och J-E känns det tryggt så det var inte så farlig känsla!!! In i bilen och iväg till Slussen och Fighter Centre….ååååååå….ååååå..ååååå..ni ska bara veta hur roligt det var, helt sanslöst jobbigt, segt, stelt, konstigt…allt på samma gång..men med världens bästa PT så ja, då är det ju bara att göra…..Som ni ser några inlägg ner så kom det ett JIPPI inlägg direkt efter passet!! Känslan då var stört skönt och stört ond!!!

Nu är det lördag…dags att bege sig iväg…I eftermiddag kommer ett efterfrågat inlägg om bålstabilitetsträning….

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s