Det blev en andra

Vikken stark lördag det blev idag...Först värsta WOD:en imorse o sen lite god lunch och sol på balkongen, en snabb powernap, lite mellanmål o sen löpning..:Fi fasiken, är fortfarande hög på de dubbla endorfinerna 🙂 Tvingade dessutom med mig älsklingen och Lowa, en perfekt hare..Han la sig lite på psykologiskt avstånd före, stannade ibland när Lowa blev lite vresig för att hon inte fick sitta upp som i sittvagnen och sedan sprang han om igen…2 km var målet – där cykelbanan börjar nere vid oss till bron är det exakt 2 km, inklusive några backar..Perfekt sträcka att förbättra sig på 🙂

Målet idag var bara att löpa hela vägen, med en 38 minutare i kroppen från imorse trodde jag att benen skulle vara mörare, men ikke..Det var inget tempo att tala om, mer att bara springa hela vägen alltså. Sen gick vi tillbaka i lugnt tempo o njöt av solvärmen….Gu så härligt d e, som ni märker går jag på solenergi, den allra bästa sorten av energi!!


Sen lagade vi ihop den där underbart goda middagen. Kylling, Chorizo med 90 % kött, Sallad och lite Quinoa som avnjöts på balkongen i solen….

Lowa har hört att man blir klok av att läsa mycket böcker..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s