Varma dagen!

Verkligen varma dagen idag alltså..Härligt, men Lowa tycker det är lite för varmt. Det är inga kläder som gäller, annars bara rinner det, och hon som har så mycket hår, det blir alldeles klistrigt…Ett bad om dagen lite svalt funkar super bra, och i lite blåst och skugga e också bra – hemma är inte bra, iallafall inte på solsidan av lägenheten, det är nerdragna marsianer i sovrummet och öppet fönster som gäller – då blir det svalt och skönt och perfekt till att vila/sova..Mamman får ligga och bloppa bredvid! 🙂

Imorse var vi på BVC för vikt/längd och påfyllnad av vaccinationerna. Det var lajbans i väntrummet och vi träffade en annan mamma som rekomenderade babysång här på Lidingö till hösten, vet inte riktigt om det är min grej direkt, men det kanske är Lowas grej och allt för henne, finns det plats kvar så anmäler jag oss!

Fick tips av fröken superduper morsan Lovisa att göra en kurva på http://www.barntotal.se, skall kika in på det senare ikväll. Intressant att se Lowas utveckling. Idag låg hon visst lite i underkant på längdkruvan, inte växt ngt på en månad, stod kvar på 67 cm- men vi gissade båda att mätningen förra månaden var lite dålig. Hon hade iaf gått upp 350g så det var bra. Stor och stark och hela 7400 g. För övrigt har hon börjat stå på alla fyra, det känns som att det bara är en tidsfråga innan hon kryper iväg – livsfarligt!!!!!!Sen gör hon några snabba armhävningar och guppar fram som en säl – mycket underhållande i och för sig! 🙂

Idag i värmen tog vi oss en tur till centrum här på ön. Det var svettigt och varmt vill jag lova, men härligt. Fyndade på Lindex och köpte mig ett par shorts att träna i på en sportaffär. Jag tränar uteslutande i ”tights” men nu under sommaren kände jag att det kunde vara lite skönt med lite luft runt benen, dessutom kan man ju få lite bättre bränna då :)!

Nu är det dags för lite kvällsmys, jordgubbar och mjölk – hur somrigt är det inte att köpa jordgubbar på torget? Gillas!! Sen måste jag också hinna måla naglarna utan att få bebisfingrar på dem och greja inför studentpartajet hos älsklingens kusin imorron. Det första blir den största utmaningen…Hoppas på sol imorrn också alltså o att Lowa e pigg o feberfri..

Inga bilder idag, kameran på laddning 🙂

Annonser

One thought on “Varma dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s