Träningstips till semestern

När vi har semester i min familjså tränar vi mer än nånsin, många gör tvärtom, inget är rätt eller fel, på semestern skall man göra precis vad man vill. Kasta klockan, sova till man vaknar och glida runt i flipflops.

Vill du inte göra ovanstående, eller göra ovanstående endast 13 av 14 vakna timmar, då kan du kika in länken här nedan där crossfitnordic tipsar om hur du kan träna på semestern.

http://www.crossfitnordic.se/traningstips-for-semestern-4947/

Mina bästa tips för tränings på semestern är:

* Går något lättillgängligt, skit i att gå till gymmet, träna ute i friska luften med saker du hittar i skogen.

* Ta tid på dig. Stressa inte med uppvärmningen och ta kanske en liten promenad som nedvarvning för en gångs skull! Bra för både hjärta och själ.

* Träna hårt, intensivt och tidseffektivt. Kör cirkar, crossfitWOD:S eller intervaller. Träningen behöver inte utföras under en längre tid bara för att ge resultat, men det vet ju ni som läser min blogg ändå.

* Välj dina goda stunder. Om du inte vill kämpa hela året med att komma i form igen eller tvärtom har kämpat hela året och nu kommit i form så kan gott och väl någon eller möjligtvis 2 dagar i veckan räcka med godsaker. Planera väl så kan du njuta av både glass, snacks och god mat. Mina bästa kosttips till semester är: Välj bra kolhydrater, gärna från grönsaker så kan du avsluta med en god efterrätt. Ät 6 gånger om dagen, skippa småätandet. Drick vatten till maten och gärna något glas däremellan, självklart också till träningen. Passa på att äta färska grönsaker och bär, urgott som efterrätt! Se det inte som att du missar något för att du inte äter allt av det ”goda” som erbjuds, tänk att du bara äter det allra godaste och lämnar det åt någon annan att må dåligt, få bubblig och jäst mage samt sockerkoma! Roligare än så vill du ha på din semester 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s