Fixi´n and Trixi´n

Idag är det multitaskmamman framme. Lowa är på sitt piggaste humör – det vill säga, när hon skall sova för att hon inte kan hålla ögonen öppna längre, ja då skall hon leka – samtidigt! Det går ju sådär som ni kanske förstår, sen blir hon tröttare o tröttare o då fungerar ingenting till slut..Men efter 2 flaskor (!) direkt efter lunch och efterrätt så gick det bra att duna in, på mammas kudde!! Tydligen var det väldigt hungrigt idag!

Medan Lowa sov i vagnen imorse tog jag en kombinerad svett/solnings PW. Det blev ett sådär halvdant tempo med många nappistoppningar och upp o ner med ryggstödet för hon inte kunde bestämma sig hurvida hon skulle sova eller titta på flygplanen! Skönt och svettigt var det iallafall, tack kära Ö för uppförsbackar så man blir trött i benen även om man inte går så fort!!

Nu när Lowa sovit så hann jag även med en dans med dammsugarn och lite förberedelse av kvällens middag. Snart kommer tant Lena, den här mamman skall PT:a sig lite för första gången på över ett halvår. Det blir kul, skall även träna själv samtidigt tänkte jag, så det blir en kompromiss med kompistid/pt tid. Bra deal 🙂

Kyckling ikväll. Recept senare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s