Köttgrytan o så lite nonglutendödpaj

Den goda köttgrytan fick bli lördagens middag. Receptet hittar ni här. Den var riktigt riktigt god, köttet blev riktigt mört så det nästan smälte i munnen och tillsammans med de goda kryddorna och framförallt 95% korven blev det fulländat! Såklart med blandad sallad, olivolja, solrosfrön och kryddor.

Till efterrätt ser jag fram mot detta här nedan. Älsklingens nonglutendöd äppelkaka. Tillverka och njut!

Smörj form med smör

Skala och skiva 4 äpplen

Krossa ca 2,5-3 dl mandlar i en mixer till ”mandelmjöl”

Blanda i 1 dl kokkos i mandelmjölet

Tillsätt 1/2 tsk vaniljpulver  och ca 1 dl smör/rapsolja så att det blir som en smuldeg.

Lägg i äpplena i formen och krydda med kanel

Strö smuldegen över äpplena

175-200 grader i 15-20 min

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s