Glutenfria kex

Titta va jag fick av finaste mamma igår…As goda – men se upp!! Jag åt två stycken med bregott på, sen mätt i flera timmar!!!

För att göra egna glutenfria kex:

50g mandel

200g solrosfrön

50g linfrö

50g sesamfrön

4 msk fiberhusk

1 tsk salt

5dl vatten

Blanda allt och låt svälla i 10 min. Kavla ut mellan 2 bakplåtspapper till önskad tjocklek. Grädda på 160grader i 1 timma. Öppna sen luckan på glänt och låt stå på eftervärme ca 1 timma eller tills de blir spröda nog.

Förvara i burk!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s