Torsk i foliepaket

Busenkel god snabbmat:

Koka potatis och låt kallna. Skiva i tunna skivor. Lägg i botten på en foliebit. Lägg fisken över. Ringla på olivolja, salt och peppar. Skiva en tomat och lägg på fisken. Krydda med valfria kryddor, jag valde dill och franska örter. Ha på lite mer olivolja och purjolöken. Stäng till foliepaketet. Går att göra i portionspaket eller i ett stort så som jag gjorde här nedan.

1 torskblock fryst och tinat

Kokt potatis ca 5 stycken

1 tomat

3 cm purjolök

Franska örter och Dill

Salt och Peppar

En skvätt olivolja

Ca 200grader tills fisken är vit – ca 15-20 min


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s