BBB

BBB as in Bromma Blocks och Bauhaus!! Där har vi tillbringat en del av den här familjesöndagen! Vi skall köpa ny badrumsinredning och kollar runt lite nu innan vi flyttar. Vi kom också på att vi vill ha takdusch…Det lutar åt nånting sånt här,handfat med kommod under,nu skall vi bara hitta rätt storlek!! Det här var lite speciellt för det var en tunn kant runt så själva hon blev större!!gillas!!!Det viktigaste i badrummet kan dock vara belysningen så den får jag fundera ett tag till på, om den skall vara i skåpet eller i taket eller både och! Såklart får ni se när det är färdigt!!!

Lowa hade några attiraljer på önskelistan så efter lunch hos farbror Joakim o Betina så åkte vi till Blocksen och fyndade massa fint medan Lowa sov i babybjörnen!Bra deal!!

När det närmar sig flytt innebär det ju också massa grejer som måste fixas med här hemma, så denna söndagen fick vigas åt det,men tillsammans med min fina familj så blir allt som egentligen är tråkigt,ganska roligt!!!

Imorron startar vi en ny vecka,nu bestämmer jag att förkylningen är borta och det innebär såklart ett gymbesök imorron bitti för mig och Lowa!! Bästa starten på dagen!!!

20111009-194612.jpg

Annonser

One thought on “BBB

  1. Osis med sängen. Vi ska hyra ut vår lgh de tre månader vi är ute och reser och det är tre tjejer som ska bo här så vi behöver en just de månaderna, för att ställa i Max rum. Men det finns ju hur mkt som helst på Blocket så inga problem.

    Fika vore jättetrevligt!
    Du ska inte komma och köra crosstraining i Hornstull imorrn annars? 11.30.
    🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s