Medan vi flyttar…..

Så har ni nu dagen idag på er att önska inlägg och ställa frågor. Vad vill ni veta om träning? Vad vill ni veta om crossfit? Vad vill ni veta om mig? Shooooot..

Annonser

5 thoughts on “Medan vi flyttar…..

 1. Jag undrar vad du anser om ”ätardagar”. Tycker du att man ska ha en dag i veckan, då man får/ska äta vad man vill, kanske till och med gärna lite onyttigheter, för att chocka kroppen ? Eller anser du att det är bättre att hålla sig nyttig 7 dagar i veckan ? Vilket är bäst för träningen så att säga ?
  Jag har hört så många versioner och undrar vad du tycker ?

  Kram JoAnna

 2. Hej Sofia!
  Kul att följa din blogg och se vad du har för dig! Spännande med nytt boende! 🙂

  Jag har blivit inspirerad av din träning och har påbörjat lite crossfit-inspirerad träning själv under hösten. Det finns mycket att lära känner jag och än så länge har jag mest bara varit i spåret och träna samt hemma med hjälp av kettlebell, rep, men mest min egen kropp som verktyg. Börjar känna att jag vill komma in på ett gym så jag får fler möjligheter i träningen. Här i stan finns ett crossftigym, men problemet är att det kostar skjortan att träna där och jag känner inte att jag har råd. Min fråga är helt enkelt om du tror att vilket gym som helst kan funka att träna crossfit på?Jag funderar nämligen på Friskis eller har du några andra magiska råd att ge? 🙂

  Kram
  Hanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s