Fars dag

Hemma hos oss går Kesellan åt som smör i solsken. Nu är vi 3 stycken som måste slåss om dem. Man får vara snabb om man skall hinna få en!!!Idag har vi iallafall storhandlat på ICA Maxi och köpte då på oss ett storlager. Man blir ju lite full i skratt både när man ser folk i kön fundera över vad vi egentligen skall göra med all kesellan och så får man själv sig ett skratt när man skall packa in alla burkarna i kylskåpet. Nåväl – det var på håret men plats fick dem!

Eftersom Lowa är hos mormor och J-E hela dagen så passar vi på att få saker och ting gjort här hemma. Vi skall bygga oss ett eget skötbord med måttbeställd skiva så den har vi varit och hämtat och massor med annat fix innan mannen var tvungen att åka iväg på kalas. Jag blir hemma och försöker fortsätta – jag skall bannemej borra och skruva själv, nu orkar jag inte vänta längre på hyllor och krokar. Kvinnor kan!! (vi skyller bara på att vi inte kan för att det är enklare att bara peka och säga var saker och ting skall hänga)

……….dessutom har jag tvättstugan och 2 storkok på spisen – kvinnor kan va d ja…..

Fars dag då, just det, ja det firar vi inte här hemma direkt – även om det kanske borde firas – fast jag kom precis på en ypperlig överraskning så han blir nog glad ändå när han kommer hem!!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s