Glutenfri pannkaka

Här kommer receptet igen för er pannkakssugna! JA, det smakar riktig pannkaka, NEJ, det går inte att misslyckas!

2 pannkisar; 3 dl vispgrädde, 1 msk fiberhusk, 2 ägg, lite salt

Jag äter alltid mina med bregott på. Nångång har jag provat med banan och det var riktigt gott – det var verkligen en lyxfrukost, kanske inte nånting att äta till vardags för min del, men gott! Pannkakan har jag också använt till att göra crepes fyllda med köttfärs och ost.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s