Plyshsöndag!

”Mys” uttrycket i all ära, men kanske är det lite uttjatat vid det här laget? Jag döper härmed om det till ”plyshsöndag”. Till min rosa plyshstass adderar jag snyggaste tjockstrumporna i stan, mörk och ljusrosa – ni vet såna där man kan hasa runt och slira lite extra på golvet med? Såna….LOVE!!!

Idag har vi bara glidit runt – Micke har borrat upp sista hyllan här hemma och sen åkte vi för jättegod middag hos mamma/mormor och J-E. Lowa fick leka av sig och äta sig mätt på mormors köttgryta (inte för att hon inte får äta sig mätt hemma, men ja, ni vet vad jag menar!) och även visa sina nyfunna kunskaper i att gå. Hon har ju gått några steg hit och dit sedan en månad tillbaka, men nu så har hon släppt och går överallt, det ser störtroligt ut. Självklart nöjer hon sig inte med att gå utan skall även snurra och dansa samtidigt, speciellt om musiken är på. Hon är för go, och varje gång hon kommer fram till mig så skall det kramas – men max i 2 sekunder sen skall hon gå igen. Hur gammal hon är? 10 månader och 20 dagar idag!

Jag vet inte var ni plockar svamp, men jag plockar min hos mamma, på lillaE 🙂 Söndagskvällen avslutas med en kantarellsmörgås och en kopp te. Tydligen skall jag lära mig att dricka te, jag är inte lika förtjust som Micke men han hävdar bestämt att jag skulle bli mer ”lugn och harmonisk” om jag drack te – NÅVÄL………vi får väl se!!

Idag när ljuset var bra och övriga familjen tog en powernap så fotade jag lite här hemma. Imorron skall ni få se de första bilderna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s