Köksdetaljer

Mitt favorittillhåll alla kategorier är köket. När köket dessutom är fantastiskt fint, snyggt och fräscht inbjuder det ännu mer till matlagning och socialisering. Gillas!

Vårt nya kök är helt underbart. I helgen tog vi dessutom bort bardisken som jag inte gillade, den stängde liksom av den annars öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Det får ni se lite senare dock. Först några fina detaljer. Älskar detaljer.

Glasskivan i köket har turkosgrön färg bakom. Först gillade jag den inte, nu har jag ändrat mig. Den speglar glasskivan riktigt bra och det ser alltid fräsch och rent ut. Viktigt!!! Jag trodde den skulle bli mer märkt av vattenstänk osv men jag har nog bara torkat av den nån enstaka gång sen vi flyttade in för 3 veckor sen så den verkar rena sig själv. Tack och bock!! Vit bänkskiva har hela köket, den är matt och den skall bytas ut mot en högblank i framtiden, men just nu så ”duger” det som det är. Fruktfatet i plast är från Koziol och används i intervaller. Nu har jag inte använt det på nåt halvår – sen plockade min kära mor fram det när hon höll på hjälpa till o packa upp, då kom jag på att jag nog saknade det så nu får det tjäna som lök och frukthållare ett tag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s