Familjens mellanmål

När jag är ledig på vardagarna eller börjar jobba senare på eftermiddagen brukar vi allt som oftast utnyttja tiden o köra familjetid tillsammans på klubben så att alla får leka av sig. Bäst så!

Standard påsen med mat är den här:

20120111-125852.jpg

Jordnötssmör till pappan, ägg till mamman, kesella till Lowan! På senare tid har jag dock börja smygsno lite av jordnötssmöret – så jäkla opti grej alltså!!  Vad gäller Paleo så är det ägget som klassas som det. .

Annonser

5 thoughts on “Familjens mellanmål

  1. Jordnötssmör, jag har precis börjat tycka det är fantastiskt gott och funderar på att göra det till ett mer eller mindre standardmellanmål för min del då jag märkt att det tar bort allt mitt sug efter ditt och datt och håller mig i schack till nästa riktiga mål. Men, hur mkt ska jag då äta? Som det är nu äter jag kanske 1-1.5msk per gång..

    • Det låter bra. Det beror ju helt på i vilket syfte du äter. 1 matsked innehåller ca 150kcal skulle jag kunna höfta mellan tummen och pekfingret – som ett ”litet” mellanmål i kcal mängd. Se upp med att inte köpa ett med socker i bara! KungMarkattas utan salt är det enda jag äter och det innehåller endast jordnötter. Opti Opti!! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s