Huay Yang

Vi bor i ett fantastiskt fint hus,längst bort på den lilla gatan mitt i området. 10m till höger ligger poolen och 2m till vänster är det kohage. Kohage i Thailand är lite fräckt – kossor med duvor och palmer i stället för granar. Helt naturligt :). Här i HuayYang finns flera husområden, vårt område heter Coconut (passande eftersom jag äääälllssskar kokkos,eller hur Malin) och består av ca 20 hus i varierande storlekar. Det är väldigt trevlig stämning,alla pratar med alla oavsett ålder o härkomst. Vi har lärt känna fantastiskt trevliga paret Magnus och Jenny från Örebro som är i vår ålder! Trevligaste människorna på länge,jag gullar okomplicerade o glada människor – Lowa är stormförtjust i Magnus snusdosor,perfekt!!!!

Lowa kan springa som hon vill här i huset o på altanen men vi har gjort en provisorisk grind så hon inte ska ramla ner för trappan. Rakt över den lilla gatan bor mamma o J-E i ett annat hus,ett av de större husen – UR fint!!

Huay Yang är en liten fiskeby,inga turister så långt ögat kan nå utan här bor endast folk med egna hus/hyddor Det är ca 5 minuters moppefärd ner till havet där man möts av en milsvid sandstrand helt utan solstolar o parasoll. För att komma in till byn från kokkosnötsområdet så tar man moppen några minuter åt andra hållet från stranden sett. Där finns en gata. En gata med Max 10 affärer, några för mat, några för massage o klipp och lite annat grejs. På mellanvägen (mellan motorvägen o tågrälsen) finns en ny öppnad drivingrange för de golffrälsta. Det finns flera restauranger,alltifrån lyxlyx till blåplast stolar. Det är ett fantastiskt ställe. Får berätta ner när jag kommer hem – mobilblopp e inte min grej riktigt! Imorron skall vi på tur till HuaHin för lite shopping. Det blir spännande!!

20120130-205540.jpg

20120130-205603.jpg

Annonser

2 thoughts on “Huay Yang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s