En hemmadag och v24

Å va jag njuter när jag får vara hemma o pyssla o fixa utan ha massa måsten i bakhuvudet. Jag o Micke har varit väldigt effektiva under sommaren o fått väldigt mycket klart här hemma. Det känns toppen o nu kan jag ta tag i de där roliga sakerna då och då när jag har lust så som fotoalbum, filttillverkning, sy, och bara hänga med kompisarna (!) i lekparken! Lite nya blommor som kan stå sig till hösten har också fått flytta in på framsidan. Passar bra in med övrigt möblemang o färg på kuddar o lastpallssoffan som står lite längre bort!

Vi har båda hunnit träna idag, eftersom vi har haft dagisinskolning o jag har jobbat sent skift så har energin inte varit på topp, men idag fanns den överskottsenergin som behövdes för att köra ett riktigt bra pass, ni vet, kvalitet före kvantitet!!! O såklart film till er, kommer senare!

Nu är strykhögen klar, golvet städat o ni vet – ron kan infinna sig i kroppen. Lowa äter en lördagsbulle medan Micke e iväg o handlar middag till oss! Idag kom jag på att vi går in i v24 oxå!!!oj vad det händer grejer!!

20120818-174404.jpg

20120818-174441.jpg

20120818-174446.jpg

20120818-174455.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s